Єгор Гліб зробив її щасливою: вагітна Ані Лорак порадувала фанатів квітучим виглядом

Зараз в мережі активно обговорюють союз "бувалої" артистки вітчизняної естради Ані Лорак і її молодого коханця - продюсера Тіматі Єгора Гліба.

Їх союз досить типовий – на різницю у віці вже давно ніхто не дивиться. Більше уваги надають тому, що у них обох за спиною є досвід невдалого шлюбу і по одній дитині від першого офіційного партнера. Зараз Гліб і Лорак вже живуть разом.

Фанати помітили, що з появою Єгора Лорак стала більше посміхатися на публіці і стала більш впевненою в собі

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Це й не дивно, адже до цього відношення з Муратом більше обтяжували співачку – вони весь час були в різних країнах, і до того ж Мурат їй зраджував.

Мурат Налчаджиоглу показав своїх жінок
Мурат Налчаджиоглу показав своїх жінок

Зараз прихильники запідозрили, що Кароліна чекає дитину від Єгора Глібова. Це підтверджують кілька фактів – вона помітно погладшала, змінився вираз обличчя, округлився живіт. Також нещодавно на одному з фото в Інстаграм співачка засвітила красиву каблучку з діамантом.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Хоча до цього у Ані в особистому житті були одні проблеми – в дитинстві її знайшов стурбований продюсер, потім чоловік, якому від дівчини були потрібні тільки гроші. Захоплюючу історію Кароліни Куєк ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.