Коханку Тарзана перевірили на поліграфі: збрехала про вагітність і вкрала гроші

Скандал з Тарзаном Сергієм Глушко, який зрадив своїй дружині, продовжує набирати обертів.

Зараз якась Анастасія Шульженко з’явилася на центральних каналах і заявила про те, що вона чекає дитину від одруженого Глушко. Відомим цей скандал зробила сама Наташа Корольова, яка повернулася з відпустки і виявила, що з будинку зникли 5 мільйонів рублів і 3 мільйони євро. Заява в поліцію мотивувало Шульженко розповісти публіці всю правду – вони з Тарзаном таємно зустрічаються вже півтора року.

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

В ефірі “Пусть говорят” коханка Тарзана пройшла тест на поліграф і зробила тест на вагітність

Анастасія Шульженко
Анастасія Шульженко

Тест на вагітність, зроблений під наглядом лікарів каналу, виявився негативним. Чому так сталося, Настя пояснити не змогла. На поліграфі Анастасії задавали питання про те, чи причетна вона до крадіжки коштовностей і грошей з будинку Королевою. Поліграф підтвердив, що до крадіжки Анастасія дійсно не має ніякого відношення.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.