(Відео) Як Алла Пугачова і Максим Галкін привітали Лізу і Гаррі з днем народження: двійнятам виповнилося по 7 років

Сьогодні в родині Примадонни велике свято — двійнятам Лізі і Гаррі виповнюється по сім років. Звичайно ж, як люблячі батьки Алла Пугачова і Максим Галкін привітали дітей з самого ранку, приготувавши для них приємні сюрпризи.

Чарівні іменинники отримали від мами з татом новенькі планшети, телефони та набори конструктора Lego. Брату Ліза вручила вітального листа і фігурку собаки, тому що він завжди мріяв завести вихованця.

Гаррі теж не залишився в боргу, розповівши сестрі вірш і вручивши листівку, яку зробив своїми руками. Більш того, хлопчик подарував усім членам сім’ї паперові фігурки равликів, а мамі ще й букет квітів.

Праздничное утро в доме Пугачевой и Галкина — Лизе и Гарри исполнилось по 7 лет
Святковий ранок в замку Пугачової і Галкіна — Лізі і Гаррі виповнилося по 7 років

Як активний користувач соціальних мереж, Максим Галкін записав відео, зафіксувавши святковий сімейний ранок. Ось як шоумен підписав ролик:

«7 років. Наш головний день! З днем народження, дітки!».

У коментарях численна армія шанувальників знаменитого сімейства приєдналася до привітань:

  • «Нехай будуть здоровенькі і щасливі! І слухняних їм батьків!»;
  • «Коли Гарік говорить “мамочка”, я плачу. Як же все душевно!»;
  • «Обожнюю цих чудових діток. Такі інтелігентні, розумні і скромні. Нехай Господь завжди береже вас!»;
  • «Щастя вашій родині!»;
  • «Дорога Алла Борисівна і Максим Олександрович, від щирого серця вітаю вас з днем народження Лізочки і Гаріка! Нехай їм завжди щастить по життю і буде якомога менше чорних смуг!».
Пугачева и Галкин с детьми
Пугачова і Галкін з дітьми

Не залишилися осторонь і зіркові друзі пари. Дітлахів та батьків привітали Ігор Ніколаєв, Олександр Ревва, більш відомий за псевдонімом Артур Пирожков, Світлана Лобода, Аліка Смєхова, Глюкоза, Володимир Винокур, Наташа Корольова, Юлія Висоцька, Яна Рудковська, Філіп Кіркоров і багато інших.

Маленькие Лиза и Гарри
Маленькі Ліза і Гаррі

В кінці відео щаслива Примадонна відзначила, як же швидко двійнята виросли, адже здається, що вони тільки вчора народилися, а вже такі великі. Втім, дійсно, дітлахи в цьому році пішли в перший клас, хоча тільки недавно публіка спостерігала за їх першими кроками.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!