Скільки заробляє ескортниця Настя Рибка? Підказка: в 16 разів більше, ніж робітники на заводі

Настя Рибка - відома в Росії і далеко за її межами представниця ескорт-індустрії.

Для багатьох до цих пір залишається питанням то, як звичайної провінціалки з Білорусі вдалося так себе розрекламувати і знайти високі доходи в чужій країні? Сама Рибка, яка пройшла навіть через політичні переслідування, зараз відмінно живе і продовжує “розвиватися в своєму напрямку “.

Настя Рибка
Настя Рибка

Скільки заробляє найдорожча ескортниця Росії?

Настя Рибка
Настя Рибка

28-річна дівчина за місяць заробляє близько чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Про це сама ескортниця повідомила в інтерв’ю з Ксенією Собчак. У коментарях Ютуб глядачі обурилися: “Настя Рибка заробляє 400 тис, а робочі на заводі – 25 тис. Це ідіотизм! “.

Настя Рибка на інтерв'ю розповідає про свої доходи
Настя Рибка на інтерв’ю розповідає про свої доходи

Хоча сама Настя не приховує своїх джерел і заробітків. Вона настільки відкрита і незалежна від чужої думки, що прийшла на зустріч з Собчак навіть не замазавши герпес на губі.

Нагадаємо, раніше ми в своєму відео на каналі розповідали скільки заробляє найдорожча ескортниця світу?

У відео – історія Яни Орфеевой, яка побудувала свою кар’єру від наложниці арабського шейха до успішної і іменитої представниці ескорт-індустрії. Зараз її стан – близько чотирьох мільйонів доларів.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.