Чому Прилучний виставив дітей з дому і хоче все у них забрати? Коханка з “Татусевих дочок” налаштувала “Мажора” проти сім’ї

Павло Прилучний вже давно пішов від Агати, проте як і раніше продовжує спілкуватися з дітьми.

Зірка “Мажора ” бере доньку Мію і сина Тимофія на спільний зі своєю коханкою відпочинок, катає по різних містах на вихідних. Здавалося б, все так, як і повинно бути – розлучення розлученням, але увагу дітям потрібно приділяти. Але, як виявилося, це не просто так, а через майно, яке дісталося Агаті і дітям.

Коли під час сварок і карантину Павло виганяв дітей і дружину на вулицю, ніхто й подумати не міг, що він такий тиран

Муценіеце в сльозах розповідає, як чоловік її ображав і виганяв з дітьми на вулицю
Муценіеце в сльозах розповідає, як чоловік її ображав і виганяв з дітьми на вулицю

Зараз Агата з Мией і Тимофієм живе в квартирі в центрі Москви. Прилучний переїхав в заміський особняк. Спочатку такою домовленістю всі були задоволені, проте з часом Павло поміняв свою думку і заявив про права власності ще й на квартиру.

“Зараз Паша хоче, щоб квартира, в якій ми з дітьми живемо, була записана на нього. Мовляв, він її купив і має на це право. Хоча купували ми її разом, вже будучи в шлюбі “, – розповідає Муценіеце в інтерв’ю російським ЗМІ.

Фанати впевнені – забрати квартиру намовила Павла його нинішня коханка Мирослава Карпович.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.