(Відео) Неперевершений кліп Олега Винника “Роксолана ” нікого не залишить байдужим

Олег Винник, вловив всі переживання сучасних Роксолан і відтворив їх у неперевершеному кліпі.

Всі знають історію Роксолани в стародавні часи. Незабутня і повчальна історія. Зараз є сучасні Роксолани, які волею долі потрапили в таку ж ситуацію, як і знаменита легендарна Роксолана. Що довелося перетерпіти Роксолану, знають тільки вони. На їх долю випала неприваблива доля, якої не побажаєш навіть ворогу. Іноді терпінню приходить кінець, і людина хоче стати вільним. Це природне бажання всіх дівчат і жінок. Незабутній кліп Олега Винника оповідає про це. Співак і артист, вловив всі переживання сучасних Роксолан і відтворив їх у неперевершеному кліпі – “Роксолана”.

Цей відео кліп не залишив байдужим будь-якої людини, який його дивиться. Кожен ставить себе на місце Роксолани та думає як він в цьому випадку вчинив би. Потрібно прийняти єдино правильне рішення і зважитися змінити життя. Про це цей чудовий кліп. Душевно і з переживанням Олег Винник виконав цю пісню.

Відео: кліп “Роксолана”

Обов’язково прочитайте пости в соцмережах про цей кліп:

“Соціально, актуально! До сліз. Кліп супер!

Дуже радує що все кліпи дуже різні, не схожі один на одного. Молодці! ”

“Я просто плакала !!! Це відео викликає серйозно переживання стосовно майбутнього Нашої країни, давайте разом удосконалювати нашу землю, а не чужу! Пісня просто Неперевершена. Олеже, браво! ”

“Неможливо стримати сльози цей кліп ще важче дивитися якщо ти сам в цей момент знаходишся закордоном.”

“Весь жах в тому, що за часів Роксолани, людей вивозили насильно, а тепер їдуть самі, доводитися. Дякую Олег за біль, якою пронизана пісня. Це біль наших людей. ”

“Ціле життя багатьох наших дівчат, вмістилося в одній Вашій пісні! Драматично, чуттєво, правдиво! Кліп дуже змістовний, неперевершена гра акторів! Дякую!”

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.