“Вона померла! Дайте їй спокій!»: Батько Жанни Фріске обурився на публіку

Нещодавно вийшов кліп на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Там виступили зірки різної величини, і серед них була одна місцева виконавиця Жаннет, дуже схожа на Жанну Фріске. Цю схожість помітили не тільки шанувальники, а й батько Жанни Фріске Володимир Копилов. Його дуже образило те, що його померлої дочки ніяк не дають спокою.

Батько Жанни Володимир Копилов
Батько Жанни Володимир Копилов

“Її немає! Вона померла! Дайте їй спокій! », – заявив Володимир Копилов.

Чоловік зазначив, що його дочка завжди дотримувалася аполітичною позиції, і намагалася бути осторонь від усіх розборок. І якби зараз була жива, нікого б не підтримувала.

Чому померла Жанна Фріске?

Жанна Фріске перед смертю
Жанна Фріске перед смертю

Через пізніх пологів і ЕКО у неї почала розвиватися злоякісна пухлина. Її досить довго лікували, проте ніякі препарати і провідні фахівці світу не змогли допомогти. Після смерті Жанни її батьки і чоловік Дмитро Шепелєв почали війну за спадок, який співачка залишила після себе. Так, в цьому році батьки відсудили у телеведучого Шепелєва будинок і гроші, які були зібрані на лікування Фріске ще за життя.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.