Микита Джигурда позбувся чоловічої сили через лікарів: не допомогла навіть Анастасія Волочкова

Раніше епатажний артист був одружений на спортсменці Марині Анісіній. Зараз він зізнався, що розлучення було виставою і показухою.

Зараз Микиті Джигурда 59 років, і виглядає він, здавалося б, значно молодше. За “сценарієм ” шоу, яке запропонувало Микиті величезні гроші, його дружина Марина нібито подала на розлучення в 2016 році. Однак зараз в програмі “Секрет на мільйон ” Джигурда зізнався – все це було вигадкою, насправді вони один одного люблять. До того ж, вони повінчалися, а значить їх шлюб зареєстрували на небесах.

Джигурда розповів про близькість з дружиною: міг кожен день по кілька разів

Джигурда і Марина Анісіна
Джигурда і Марина Анісіна

Однак через те, що артист приймав препарати для набору м’язової маси, у нього з’явилася побічна реакція – пахова грижа. Терміново довелося робити операцію. Провели її у військовому госпіталі. Тепер, за словами Микити, він “пустує ” зі своєю дружиною вже не так часто. Стверджує – “чоловіча сила ” знатно зменшилася.

Зараз Марина Анісіна і Микита Джигурда досі разом, і знову готуються до весілля. Деякі шанувальники думають, що він крутить шури-мури з епатажною балериною Волочкової, але це не так. Вони просто хороші друзі, які можуть дозволити собі зайвого на публіку.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!