10 струсів мозку, зради дружині і вага в 39 кг: Павло Прилучний відверто зізнався, що йому довелося пережити

Жертвою в шлюборозлучному процесі Муценіеце і Прилучного завжди вважали саме Агату і дітей, адже Павло постав в образі зрадника і тирана.

Однак мало хто знає, але йому теж довелося пройти через серйозні випробування. З самого дитинства батьки виховували в ньому бійця і спортсмена.

Павло Прилучний на дитинстві
Павло Прилучний на дитинстві

Тому не дивно, що віддали в секцію боксу. Уже до чотирнадцяти років Прилучний отримав звання КМС і кілька десятків струсів мозку. В цей час він вирішив зав’язати з боксом. Будучи в підлітковому віці, тоді ще нікому невідомий Павло втратив батька. Тому вибирати подальший життєвий шлях довелося самостійно. Він вирішив йти в театральний і не прогадав – вже через кілька років його зірка блиснула на горизонті російської слави.

Перші ролі давалися акторові важко, в першу чергу морально.

Заради однієї з перших ролей Прилучному довелося схуднути до 39 кг: він ледве стояв на ногах

Доленосним стала його роль в серіалі “Закрита школа “.

молодий Прилучний
молодий Прилучний

Там він не тільки знайшов популярність, але і знайшов майбутню дружину і матір дітей Агату Муценіеце. Разом вони прожили 10 років, з яких 8 – в офіційному шлюбі. У них двоє дітей – Мія і Тимофій.

Агата Муценіеце чи не з'явиться в серіалі "У клітці"
Агата Муценіеце чи не з’явиться в серіалі “У клітці”

У 2020 році стало відомо, що Прилучний йде з сім’ї, тому що знайшов іншу жінку – актрису з серіалу “Татусеві дочки ” Мирославу Карпович (роль Маші Васнецова).

Мирослава Карпович і Павло Прилучний, нове фото
Мирослава Карпович і Павло Прилучний, нове фото

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!