Відносини Олега Винника та Олени Шоптенко тривають вже не перший рік: «Якби не вона, мене б тут не було» і це не про Таюне

У четвертому випуску «Танців з зірками» розкрилися нові подробиці відносин Олега Винника та Олени Шоптенко. Як виявилося, вони вже не перший рік танцюють разом, а значить співакові не до Таюне.

Довгоочікуваний новий сезон самого танцювального проекту країни став справжнім сюрпризом для мільйонів вовчиць, адже в числі учасників опинився вітчизняний натуральний блондин.

Пару йому склала та, хто свого часу привела до перемоги нинішнього президента України Володимира Зеленського — зірковий хореограф Олена Шоптенко.

Алена Шоптенко
Олена Шоптенко

Багато хто був впевнений, що герої вперше працюють удвох, проте на інтерв’ю перед пасадоблем вони розкрили всі карти. За словами танцівниці, два роки тому вона вже намагалася танцювати з Олегом, але тоді він боявся виглядати безглуздо, тому вихід на головний український паркет так затягнувся.

«Я була в тобі впевнена з самого першого дня наших тренувань», — звернулася Шоптенко до співака.

Олег Винник и Алена Шоптенко на тренировке
Олег Винник та Олена Шоптенко на тренуванні

Винник же розповів, що прийшов на шоу, щоб показати публіці свої чесні емоції, хоча і довго не міг дивитися на себе в дзеркало, як на танцюриста. А ось розбурхало численну армію прихильниць те, як Олег представив Олену на своїх танцювальних відео:

«Ось вона, головна дівчина паркету. Якби не вона, мене б тут не було».

Олег Винник и Алена Шоптенко танцуют пасадобль на концерте в Житомире
Олег Винник та Олена Шоптенко танцюють пасадобль на концерті в Житомирі

Невже Таюне в минулому? Варто сказати, що публіка вважає бек-вокалістку Таїсію Сватко таємною дружиною артиста, з якою вони одружилися ще в студентські роки. Проте передбачувана пара зберігає мовчання, тому офіційного підтвердження цьому немає.

Таюне и Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Однак навіть вовчиці при всій своїй любові до Винника раді були б нарешті побачити їх з Таюне сімейний союз. Тепер же це під великим питанням, адже в житті Олега з’явилася інша блондинка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.