Новий перл Тарзана після зізнання в зраді Корольовій: «Любіть один одного міцно, як ми з Наташкою любимо один одного»

Вже більше тижня громадськість спостерігає за скандалом в домі Сергія Глушка та Наташі Корольової. На цей раз увагу публіки привернув новий перл Тарзана після зізнання в зрадах дружині.

Почалося все з поїздки співачки на курорт на самоті. Тоді її зірковий чоловік вирішив не витрачати час даремно і запросив додому двох дівчат. Прокинувшись вранці після бурхливої ночі, танцюрист виявив пропажу трьох тисяч євро готівкою і безлічі коштовностей на суму близько 5 мільйонів рублів (1,86 млн гривень).

Після повернення додому Наташа звинуватила в крадіжці 28-річну Анастасію Шульженко — маловідому актрису, яка була коханкою Сергія. Та навіть натякнула на вагітність від нього.

Тарзан с любовницей Анастасией Шульженко
Тарзан з коханкою Анастасією Шульженко

З огляду на те, який ажіотаж навколо себе зібрав розбрат в сім’ї Корольової і Тарзана, останній вирішив публічно зізнатися в зраді дружині через відео в Instagram.

Він не став нічого заперечувати, але звинуватив дівчат в тому, що все це було сплановано і вони його розвели, накачавши речовинами.

Сергей Глушко
Сергій Глушко

Зараз же Глушко намагається позбутися від будь-яких натяків на сварку в сімействі. Спочатку він видалив той самий ролик з зізнанням, хоча його встигли поширити по мережі. Тепер артист виклав пост, де клянеться дружині у вічному коханні, супроводжуючи клятву піснею «Білі дикі коні».

Таким чином танцюрист привітав друзів, яким побажав «любити один одного міцно, як ми з Наташкою любимо один одного».

Коментарі до своїх публікацій Сергій відключив, тому на реакцію користувачів подивитися, на жаль, не вийде. Проте такий перл навряд чи залишиться непоміченим.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.