Як виглядає чоловік Анастасії Стоцької та чому їх діти схожі на Кіркорова

Виконавиця хіта «Вены-реки» регулярно відбивається від підозр публіки з приводу того, що батьком її дітей є король російської естради Філіп Кіркоров. Давайте ж подивимося, як виглядає чоловік Анастасії Стоцької, щоб нарешті в усьому розібратися.

Героїня нашої сьогоднішньої статті з’явилася на великому екрані саме завдяки Філіпу Бедросовичу. Він затвердив її на головну роль в мюзиклі «Чикаго», після чого під його керівництвом співачка записала перші пісні для сольного проекту.

Ще тоді всі були впевнені, що між ними щось більше, ніж просто дружба та робочі відносини. Масла у вогонь підливають фотографії дітей Насті, оскільки багато хто відзначає їх схожість з колишнім чоловіком Алли Пугачової.

Анастасия Стоцкая со своими детьми Сашей и Верой
Анастасія Стоцька зі своїми дітьми Сашком і Вірою

Чого тільки вартий знімок, де Стоцька позує зі своїм сином Сашком і спадкоємцями Кіркорова — Аллою-Вікторією і Мартіном. Хлопчики схожі один на одного, як брати.

Анастасия Стоцкая с сыном Сашей и с детьми Киркорова
Стоцька з сином Сашком і з дітьми Кіркорова

Героїня статті довго намагалася переконати шанувальників і пояснити, що ніяких родинних зв’язків у її діточок з поп-королем немає, а їх батьком є вірменський бізнесмен Сергій Абгарян. З ним Анастасія живе в шлюбі вже 10 років.

Анастасия Стоцкая с мужем Сергеем Абгаряном
Анастасія Стоцька з чоловіком Сергієм Абгаряном

Пара познайомилася на відпочинку, де між ними зав’язався курортний роман. Ці несерйозні на перших порах відносини переросли в міцний союз двох люблячих людей, у яких в 2011-му народився первісток Саша, а в 2017-му вони стали батьками чарівної Вірочки.

Семейное фото Анастасии Стоцкой
Сімейне фото Анастасії Стоцької

Варто сказати, що Сергій не публічна людина, тому він залишається в тіні у зіркової дружини. Проте Стоцька час від часу ділиться їх спільними фотографіями, щоб розвіяти сумніви публіки щодо того, від кого ж вона народила дітей.

Муж Стоцкой Сергей Абгарян с их сыном Сашей
Чоловік Стоцької Сергій Абгарян з їхнім сином Сашком

Зараз співачка повністю присвятила себе сім’ї, а з Філіпом Бедросовичем продовжує підтримувати міцну дружбу, навіть незважаючи на безперервні чутки.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.