Влад Яма вперше розповів про роман з Наталею Могилевською: «Мені здавалося, що ми пара»

Влад Яма дав ексклюзивне інтерв'ю програмі "Зірковий шлях " і розповів всю правду про стосунки з Наталею Могилевською.

У 2006-2007 році відома співачка Наталя Могилевська взяла участь в шоу «Танці з зірками», а її партнером в проекті став хореограф Влад Яма. Тоді публіка побачила якусь «хімію» між партнерами по танцям і почала приписувати роман між Владом і Наталею. Тільки зараз Влад Яма в інтерв’ю розповів, які відносини дійсно пов’язували артистів.

Влад Яма та Наталя Могилевська в шоу "Танці з зірками"
Влад Яма та Наталя Могилевська в шоу “Танці з зірками”

Влад Яма відчував тяжіння до Могилевської під час танцю

Відомий хореограф розповів, що до проекту «Танці з зірками» знав про непростий характер майбутньої партнерки. Тому, ще до початку спільної роботи Яма поговорив з Могилевської і роз’яснив, що в танцювальному залі він з’ясовувати стосунки не збирається. Наталя на ці умови погодилася, і тоді вони змогли почати працювати. Варто відзначити, що Могилевська і Яма стали фіналістами першого і третього сезону “Танців з зірками “. Влад Яма визнається, що під час танцю, він настільки вливався в процес, що йому іноді теж здавалося, що вони з Могилевської пара. Однак в реальному житті романтичні стосунки зі співачкою Яма заперечує. До того ж, в той час танцюрист мав кохану дівчину, яка незабаром стала його дружиною.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.