53-річний мільярдер Роман Абрамович почав зустрічатися з молодою актрисою Юлією Пересільд: губа не дурна

Цього року сочинський «Кінотавр» як ніколи багатий на події — Агутін попався на зраді Варум, Резо Гігінешвілі заразився коронавірусом, а мільярдер Роман Абрамович почав зустрічатися з молодою російською актрисою Юлією Пересільд.

До такого висновку ЗМІ прийшли після того, як артистку на кінофестивалі супроводжувала охорона власника футбольного клубу «Челсі». Це і стало причиною чуток про романтичні стосунки між героями статті.

Охоронці Абрамовича стежили за тим, щоб до 36-річної Пересільд не наближалися представники преси, а також виконували її доручення.

Пересильд и Абрамович неоднократно светились вместе
Пересільд і Абрамович неодноразово виходили в світ разом

Сама Юлія і не підтвердила, і не спростувала домисли про все, що зараз пишуть в засобах масової інформації. Сьогодні актриса вийшла в прямий ефір зі своїми підписниками в Instagram, перебуваючи на зйомках в Кіровську, де і прокоментувала ситуацію:

«Я королева незапланованого хайпу. Це, звичайно, дивовижна річ, тому що люди стільки всього роблять, щоб раптом опинитися на сторінках жовтої преси, так стараються. У мене це виходить без старань. Я вважаю нижче своєї гідності, щось коментувати».

Дмитрий Хрусталев, Роман Абрамович, Юлия Пересильд и Сергей Капков на премьере спектакля «Черешневое СтихоВаренье»
Дмитро Хрустальов, Роман Абрамович, Юлія Пересільд і Сергій Капков на прем’єрі вистави «Черешневое СтихоВаренье»

Варто відзначити, що передбачуваній парі приписували роман ще в 2017-му після розлучення Абрамовича з третьою дружиною Дариною Жуковою. Тоді мільярдер і актриса часто опинялися на одних і тих же публічних заходах.

Пересильд и Абрамович снова засветились вместе
Пересільд і Абрамович знову засвітилися разом

Нагадаємо, Роман Аркадійович тричі був одружений, від цих шлюбів у нього залишилося семеро дітей. Що стосується Пересільд, то вона мама двох доньок від кінорежисера Олексія Учителя, проте нареченою їй бути ще не доводилося.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?