Щоки закривають очі. Шанувальники розкритикували Любов Успенську після пластики

Нові фото співачки Любові Успенської викликали неоднозначну реакцію фанатів. Вони вважають, що артистка перестаралася з омолодженням.

Яскрава представниця російського шансону Любов Успенська є активним користувачем соціальних мереж. Артистка постійно публікує фото і ділиться з підписниками подіями, які відбуваються в її житті.

Після чергового виступ в Нижньому Новгороді Любов організувала вечерю для друзів. Співачка зустріла гостей в домашньому вбранні і з екстравагантною зачіскою. Артистка зібрала волосся і прикрасила їх великим бантом. У такому образі Любов було дуже важко впізанти.

 "" Це фото викликало подив підписників

«Після концерту в Нижньому Новгороді я все ще сповнена сил і енергії. Збираюся приготувати вечерю для моїх близьких друзів. І планую зробити це з величезним задоволенням», – підписала фото Успенська.

Але фанатам такий знімок не припав до душі. Вони розкритикували співачку за те, що вона змінила себе до невпізнання пластичними операціями.

«Зупиніть жінку, що вона з собою робить?», «Як з фільмів жахів», «Не треба так над собою знущатися», «Хом’як, ніби в рот за щоки наклала кукурудзи», – такі коментарі залишали фанати в мережі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Кадетство.

Нагадаємо, що дівчинка, яка заспівала Зозулю на Голосі, продовжує музичну кар’єру.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.