«Мій»: Слава Камінська ніжно звернулася до Дмитра Дікусара і вперше вийшла з ним у світ. Не партнери по танцях, а пара

Солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська ніжно звернулася до Дмитра Дікусара і офіційно вийшла з ним у світ. Судячи з усього, вони вже не просто партнери по танцях.

У минулому році героїня статті розлучилася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським. З тих самих пір вона тільки підігрівала чутки про відносини з хореографом і навіть ділилася досить двозначними фотографіями з ним. Звичайно, шанувальники незабаром повірили в їх союз і ось нарешті співачка все підтвердила.

Слава Каминская и Дмитрий Дикусар
Слава Камінська та Дмитро Дікусар

Вчора Слава опублікувала у себе в Instagram нове спільне фото з Дмитром — вони разом з’явилися на презентації шоу «Маскарад» на 1+1. Увагу користувачів привернув підпис до посту:

«Мій. Партнер, вчитель, психолог, друг, partner in crime [подільник]. Ніщо не буває так вчасно, як людина. З його плечем, підтримкою і розумними думками», — написала Камінська.

У коментарях тут же почали обговорювати потенційну парочку:

  • «Ви схожі один на одного. А якщо люди схожі, значить це надовго»;
  • «По ходу на носі четвертий шлюб»;
  • «Я була б дуже рада, якби ви були парою»;
  • «Містер і місіс»;
  • «Інтригуєте»;
  • «Щастя вам, ви цього заслужили!»;
  • «Перемога не головне! [Мається на увазі перемога в «Танцях з зірками»] Важливо знайти людину, з якою комфортно і добре!»;
  • «Дай Бог, щоб все склалося!».
Отношения Славы и Дмитрия после вылета из «Танцев со звездами» не закончились
Відносини Слави і Дмитра після вильоту з «Танців з зірками» продовжилися

Сам Дікусар під фотографією залишив смайлик троянди, на що Слава відповіла сердечком — стримано і в той же час красномовно. Не можна не сказати, що інтрига наростає з кожним днем, тому ми продовжуємо стежити за ситуацією далі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.