Після зради Тарзана Наташа Корольова втратила солідний гонорар: біда не приходить одна

Скандал в домі Сергія Глушка та виконавиці хіта «Маленькая страна» не вщухає. Приклад їх сім'ї — яскраве підтвердження того, що біда не приходить одна, адже після зради Тарзана Наташа Корольова втратила великий гонорар.

Героїня нашої сьогоднішньої статті отримує один удар за іншим. Спочатку у неї вкрали коштовностей на 5 мільйонів рублів (1,8 млн гривень) і 3 тисячі євро готівкою. Все це сталося, коли співачка відпочивала на курорті, залишивши чоловіка вдома.

Потім розкрилася неприємна правда про походи танцюриста наліво — виявляється, він уже досить довгий час зустрічається з 28-річною коханкою. На цей раз у зірки зірвався концерт, за який вона повинна була отримати солідний дохід.

Наташа Королева на сцене
Наташа Корольова на сцені

Представники Наташі розповіли, що 22 вересня планувався її великий сольний виступ — перший для Корольової після введення в країні карантинних обмежень. Його чекала не тільки артистка, а й армія її шанувальників, однак феєричне шоу з живим звуком, спецефектами та інтерактивом скасували.

Сергій Глушко і Наташа Корольова
Сергій Глушко і Наташа Корольова

Як пояснила сторона знаменитості, організатори концерту не змогли оплатити заявлену в райдері апаратуру, тому він так і не відбувся:

«Від імені Наташі і всього колективу приносимо щирі співчуття. Всі ваші справедливі претензії пред’являйте до місцевого Палацу культури».

Наступний шанс підзаробити у співачки з’явиться не скоро, до того ж інший її сольник в Москві, призначений на 17 жовтня, вже скасований через пандемію.

Наташа Королева
Наташа Корольова

Не буде перебільшенням сказати, що героїня статті зараз переживає не найкращі часи, але навіть незважаючи на це вона все одно активно працює і продовжує радувати фанатів новими піснями. Сьогодні як раз вийшла одна з них — називається «Красная помада».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.