Прохання вразливим не дивитися: Слава Камінська опублікувала відео з операційної

На акаунті в Instagram солістки групи «НеАнгели» Слави Камінської з'явився ролик, на якому вона лежить під наркозом в операційній.

Популярна українська співачка ніколи не приховувала від шанувальником той факт, що користується послугами пластичних хірургів. І в підтвердження цьому виклала в соціальній мережі відео, де вона лежить на операційному столі і поступово входить під дію анестезії. Під медіафайлом співачка написала, що «вразливим людям з надмірною чутливістю прохання не дивитися».

Також вона написала, що відео зняла для того, щоб подивитися на себе з боку.

«Наркоз – справа тонка і судячи з моєї щасливою фізіономії, зовсім не страшне, якщо звичайно ви впевнені в своєму анестезіологу. Завжди хотіла подивитися на себе з боку, – пише Слава. – Заснула швидко, прокинулася з питанням: Чому у мене не виходить сміятися? Ось що у людини в голові? Хіхонькі та хахонькі».

До речі, Слава тримає інтригу, що ж саме вона змінювала в своїй зовнішності. Натомість вона запропонувала підписникам на вибір кілька варіантів. «Змінила стать, ліпосакція, вирішила виспатися, видалила зайві ребра (щоб бути стрункішою, ніж Вікі), повернула цноту, життя з чистого аркуша, виривала гланди, просто люблю наркоз», – посміялася артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі.

Нагадаємо, що Холоденко, Федишин, Джамала та інші українські зірки відреагували на карантин.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.