Тодоренко вразила публіку різким висловлюванням: «Я ротом працюю, а не ногами»

Українська та російська телеведуча Регіна Тодоренко, яка прославилася своєю участю в шоу "Орел і решка ", зараз стала на ковзани.

Вона стала запрошеним гостем в шоу “Льодовиковий період “. Після перших танців вона поділилася своїми враженнями від проекту. Про свої емоції вона висловилася дуже різко, і шанувальників повеселила її фраза.

Незвично працювати ногами, так як звикла працювати ротом: Тодоренко розповіла про спосіб своїх доходів

Тодоренко в Льодовиковий період
Тодоренко в Льодовиковий період

Уже через трохи менше, ніж два тижні на Першому каналі стартує шоу “Льодовиковий період “. Регіна Тодоренко і її чоловік Влад Топалов візьмуть там участь. Однак танцювати і показувати свої фігурні елементи будуть в різних парах.

“Коли я виходжу на лід, відчуваю страх і хвилювання. Так, як і 15 років тому, коли вперше вийшла на публіку і почала працювати перед камерою “, – ділиться з шанувальниками телеведуча і співачка Регіна Тодоренко.

Також вона сказала, що у них з чоловіком в останні кілька тижнів розмови тільки про роботу і виступах на льоду. Хочуть трохи відпочити, але дуже натхненні новим проектом.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.