Катерина Кухар із «Танців з зірками» розповіла, через що чоловік хотів її покинути: «Поставив ультиматум»

Прима-балерина Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» і розповіла, через що від неї хотів піти чоловік Олександр Стоянов.

Балерина Катерина Кухар, яку знають всі, як самого суворого і принципового суддю танцювального шоу «Танці з зірками» розповіла, що її шлюб з партнером по сцені Олександром Стояновим був під загрозою. Для Катерини шлюб з Олександром – другий. Вперше Кухар вийшла заміж ще в зовсім юному віці. Незабаром в молодій сім’ї почалися розлади і пара розлучилася, коли балерина була на 7 місяці вагітності. Тоді її підтримав Олександр Стоянов, який був для Катерини не тільки партнером по танцях, а й близьким другом. Так зав’язався роман між Стояновим і Кухар. Чоловік виховував сина балерини з самого його народження, як рідного.

Стоянов виховував сина Кухар з раннього дитинства
Стоянов виховував сина Кухар з раннього дитинства

Олександр Стоянов заявив, що покине Кухар, якщо вона не народить від нього дитину

Катерина Кухар в інтерв’ю зізналася, що їй було непросто зважитися на народження другої дитини. «Багато балерини не наважуються народити дитину. Ми потрібні, поки ми в формі », – розповіла Кухар. Балерина відверто зізналася, що її другий чоловік Олександр Стоянов наполягав на народження дитини і навіть говорив, що піде, якщо вона не зважиться на цей крок. Втім, через тиждень Стоянов охолов і запевнив її, що буде з нею разом, навіть якщо у них не буде спільних дітей. Однак Кухар все ж ощасливила чоловіка і незабаром народила йому дочку.

Катерина Кухар народила Стоянова дочку
Катерина Кухар народила Стоянова дочку

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.