«Про що плаче Катерина Кухар»: найсуворіша суддя «Танців із зірками» розповіла, в чому звинувачує себе кожен день

Відома балерина і суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» і відверто розповіла, як пережила втрату первістка і в чому її звинувачують власні діти.

Найсуворіша і безпринципна суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар розповіла, що ховається під маскою «залізної леді». Балерина втратила свою першу дитину – у новонародженої дівчинки не розкрилися легені. «Це був найважчий період в моєму житті, мені не хотілося жити», – відверто зізналася балерина. Тоді пережити втрату малюка їй допомогло виступ на сцені. Балерина пропустила через себе всю пережиту біль і виплеснула її під час виступу. Зараз Кухар є матір’ю двох здорових і прекрасних дітей.

Катерина Кухар - щаслива мама двох дітей
Катерина Кухар – щаслива мама двох дітей

Дітям Катерини Кухар не вистачає матері

Катерина зізнається, що іноді може не бачити своїх дітей місяцями, коли їде за кордон на гастролі. Саме через це балерина звинувачує себе найбільше. Крім того, Катя розповіла, що її старший син Тимур під час сварки дорікає її за це. «Тимко мене іноді під час конфліктів навіть дорікає цим, каже, що йому мене не вистачало і я не приділяла йому достатньо часу», – відверто розповіла артистка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.