«Про що плаче Катерина Кухар»: найсуворіша суддя «Танців із зірками» розповіла, в чому звинувачує себе кожен день

Відома балерина і суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» і відверто розповіла, як пережила втрату первістка і в чому її звинувачують власні діти.

Найсуворіша і безпринципна суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар розповіла, що ховається під маскою «залізної леді». Балерина втратила свою першу дитину – у новонародженої дівчинки не розкрилися легені. «Це був найважчий період в моєму житті, мені не хотілося жити», – відверто зізналася балерина. Тоді пережити втрату малюка їй допомогло виступ на сцені. Балерина пропустила через себе всю пережиту біль і виплеснула її під час виступу. Зараз Кухар є матір’ю двох здорових і прекрасних дітей.

Катерина Кухар - щаслива мама двох дітей
Катерина Кухар – щаслива мама двох дітей

Дітям Катерини Кухар не вистачає матері

Катерина зізнається, що іноді може не бачити своїх дітей місяцями, коли їде за кордон на гастролі. Саме через це балерина звинувачує себе найбільше. Крім того, Катя розповіла, що її старший син Тимур під час сварки дорікає її за це. «Тимко мене іноді під час конфліктів навіть дорікає цим, каже, що йому мене не вистачало і я не приділяла йому достатньо часу», – відверто розповіла артистка.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.