Олег Винник нарешті зізнався: жінка, уваги якої він дуже довго домагався, не Таюне

Гаряче улюблений мільйонами українок Олег Винник нарешті зізнався, що жінка, уваги якої він довго й наполегливо домагався, не Таюне. Багато хто вважає бек-вокалістку співака його дружиною.

Важливо відзначити, що сам герой статті вважає за краще приховувати подробиці особистого життя від сторонніх очей. Він дотримується такого принципу — любов і увагу публіки потрібно завойовувати творчістю, а все інше має залишатися за лаштунками.

Незважаючи на відсутність коментарів як від Олега, так і від Таїсії щодо їхнього шлюбу, шанувальники впевнені, що вони одружені і у них навіть є син. Не виключено, що за участю Винника в «Танцях з зірками» впевненість у цьому похитнеться.

Олег Винник
Олег Винник

Справа в тому, що партнеркою артиста стала ефектна блондинка Олена Шоптенко. Саме вона в першому сезоні проекту привела нинішнього президента країни Володимира Зеленського до перемоги.

Звичайно, зіркова пара зараз проводить багато часу разом, враховуючи, скільки ще належить навчитися співакові. За його власними словами, для нього немає нічого складнішого танців в цьому житті.

Таюне
Таюне

Проте фанати помітили, з якою ніжністю Олег відноситься до Олени, що, втім, помітно і з її боку. А недавно він і зовсім опублікував спільну фото з Шоптенко, супроводивши його досить двозначним підписом:

«Сильну жінку може домогтися тільки сильний чоловік».

На цьому знімку танцювальна пара позує після пристрасного пасадоблю, яким вони запалили сцену в Житомирі.

Дата четвертого ефіру проекту збіглася із запланованим заздалегідь концертом, тому як відповідальні учасники вони станцювали прямо на концертній сцені під пісню «Вовчиця».

У коментарях більшість фанатів відзначили, що після такого наступного разу Винник та Шоптенко, швидше за все, покажуть танець про вірне та вічне кохання. Скоро дізнаємося, чи це так.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?