Екс-сусідка Алли Пугачової: «Цей будинок вона Микиті вже офіційно відписала»

Зараз Алла Борисівна і Максим Галкін живуть в розкішному будинку-замку, якому дивуються всі шанувальники.

Але до цього у Алли були трохи більш скромні апартаменти – особняк на березі Істрінського водосховища. Коли Алла і Максим почали будувати спільну сім’ю, вони покинули цей будинок. Зараз стало відомо, що Примадонна переписала розкішні хороми на свого внука Микиту Преснякова і його новоспечену дружину Олену.

Микита Пресняков і Алена
Микита Пресняков і Алена

Сусіди розповіли, що Примадонна була дуже товариською і простою сусідкою

Будинок Алли на березі Істрінського водосховища
Будинок Алли на березі Істрінського водосховища

Бабуся, яку звуть Раїса Іванівна, живе в скромному будинку на березі Істрінського водосховища. Вона сказала, що багато років прожила пліч-о-пліч із зіркою російської естради, і це не принесло їй ніякого дискомфорту.

“Її онук (Микита, – ред), коли був маленьким і приїжджав до бабусі на вихідні або канікули, допізна гуляв з друзями, любив збиратися і грати на гітарі. А потім як втече кудись, так бабуся ходить і шукає його всюди , запитує: «Не бачили мого хулігана?» “, – ділиться Раїса Іванівна.

А ось інша сусідка, яка не захотіла називати своє ім’я, зазначила, що її дратували нічні концерти і кортежі зірок, які досить часто приїжджали в гості. Тому вона рада, що Алла поїхала. Її онук теж заважав зайвим шумом, але вона до нього звернулася, і він перестав пізно вночі грати на гітарі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.