Онкохворий Борис Корчевніков шукає підробіток, щоб оплатити своє лікування: готовий вести корпоративи

Відомий російський актор і телеведучий Борис Корчевніков шукає підробіток, щоб оплатити дороге лікування. Судячи з усього, ситуація серйозна, адже він навіть готовий вести корпоративи.

У 2015 році герою статті зробили операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку, що зачепила слуховий нерв. Борис переніс трепанацію черепа, в результаті якої не міг кілька тижнів ходити, та й в цілому відновлювався досить довго.

Через 5 років після цього у зірки почалися проблеми зі слухом, про що стало відомо на зйомках «Долі людини». Фахівці припускають, що це може бути пов’язано не з ускладненням після операції, а з рецидивом онкології.

Из-за болезни в какой-то период Борис сильно располнел
Через хворобу в якийсь період Борис сильно погладшав

Сам Корчевніков не дає ніяких коментарів з цього приводу, але відомо, що він зайнятий пошуком підробітку. Про це розповів зірковий промоутер Євген Морозов. За його словами, нещодавно з ним зв’язався помічник героя статті, який запропонував стати його концертним директором і робити корпоративи.

За кожен вихід він просить близько трьохсот тисяч рублів (109 тис. гривень), однак Євген стверджує, що працювати з Борисом дуже важко. Пов’язано це з його мінливістю.

Справа в тому, що у знаменитості і без того багато роботи на телеканалах «Росія 1» і «Спас». На останньому він є генеральним директором.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Промоутер заявив, що раніше неодноразово стикався з відмовою Корчевнікова від ведення заходу в останній момент. В результаті Морозову доводилося терміново шукати заміну і виправдовуватися перед замовником.

Також Євген розповів, що один курс обстеження в німецькій клініці обходиться Борису в 10 тисяч євро. Сума серйозна, тому він і зайнявся пошуком можливостей заробити.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.