Волочкову нагородили медаллю «За доблесну працю»: працювала, розкидаючи ноги на кожному кроці

Епатажна і найбільш одіозна балерина Росії відзначилася - отримала нагороду «За доблесну працю».

Новим званням королева шпагатів похвалилася у себе в соціальній мережі Інстаграм. Як говорить Анастасія, це для неї істотне досягнення. Отримання нагороди було несподіваним для улюблениці Джигурди. Перед черговою репетицією виступу вона приїхала до нотаріуса. Там зустріла Мансура Юсупова – голови правління «Національного комітету громадського контролю». Він то і вручив Волочкової престижну нагороду. Тепер в Інстаграм балерини можна побачити фотозвіт з нагородження.

Юсупов пояснив, що дана нагорода видається Анастасії Волочкової як балерині за те, що вона внесла вагомий внесок в розвиток російського балету, також у неї здорова громадянська позиція, професіоналізм, багато досягнень в балеті. Чи не випустили з уваги і те, що Волочкова не раз була учасником державних програм в сфері культури.

Балерина написала, що дуже рада тому, що її працю оцінили на всеросійському рівні. Це мотивувало її працювати над собою і розвитком вітчизняного балету більш наполегливо.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.