Ольга Фреймут показала, як правильно їсти хліб: “Набридла зі своїм етикетом, дай людям жити! “

Ревізор Ольга Фреймут славиться не тільки своїми хорошими манерами, але і тим, що вчить своїх фанатів звичайного побутового етикету.

У себе в Інстаграм-акаунті фреймут опублікувала відео, де розповіла, як правильно їсти хліб. У своєму ролику найвідоміший інспектор країни здивувала – його не можна кусати, а потрібно тільки щипати.

Цей звичай пішов з Англії, де, якщо гості щипають хліб, означає, що у господині він не свіжий. Таке правило потужно вкоренилося і стало нормою етикету.

Крім цього, на сторінці Олі під хештегом # етікетзфреймут ви можете знайти бачив, наприклад, як правильно тримати клатч?

Також є правила етикету того, як є суп. Зокрема, Фреймут розповідає, що набирати в ложку суп потрібно рухами від себе, а не на себе. І є не з носика ложки, а збоку. Також на ложку не можна дути. Гаряче? Чекайте.

Як правильно розмішувати цукор в гуртку? Так, правила на цей рахунок у Олі теж є. І про них вона розповіла в своєму відео. Зокрема, директор школи шляхетних дівчат стверджує – коли ложка голосно б’ється об стінки чашки – це поганий тон.

Схожі статті

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.