Ольга Фреймут показала, як правильно їсти хліб: “Набридла зі своїм етикетом, дай людям жити! “

Ревізор Ольга Фреймут славиться не тільки своїми хорошими манерами, але і тим, що вчить своїх фанатів звичайного побутового етикету.

У себе в Інстаграм-акаунті фреймут опублікувала відео, де розповіла, як правильно їсти хліб. У своєму ролику найвідоміший інспектор країни здивувала – його не можна кусати, а потрібно тільки щипати.

Цей звичай пішов з Англії, де, якщо гості щипають хліб, означає, що у господині він не свіжий. Таке правило потужно вкоренилося і стало нормою етикету.

Крім цього, на сторінці Олі під хештегом # етікетзфреймут ви можете знайти бачив, наприклад, як правильно тримати клатч?

Також є правила етикету того, як є суп. Зокрема, Фреймут розповідає, що набирати в ложку суп потрібно рухами від себе, а не на себе. І є не з носика ложки, а збоку. Також на ложку не можна дути. Гаряче? Чекайте.

Як правильно розмішувати цукор в гуртку? Так, правила на цей рахунок у Олі теж є. І про них вона розповіла в своєму відео. Зокрема, директор школи шляхетних дівчат стверджує – коли ложка голосно б’ється об стінки чашки – це поганий тон.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.