Кіркорова терміново госпіталізували: стало відомо про тяжкий діагноз

Народного артиста Росії та Болгарії, батька знаменитого співака Філіпа Кіркорова госпіталізували в московську лікарню.

Відомо, що 88-річний Бедрос Кіркоров самостійно звернувся в клініку і пройшов огляд, після чого його помістили у відділення хірургічних порушень ритмів серця. Також відомо, що він проведе в клініці кілька днів.

Філіп Кіркоров з батьком Бедросом
Філіп Кіркоров з батьком Бедросом

Філіп Кіркоров терміново виїхав до Москви

Син Бедроса Філіп Кіркоров в цей час знаходився на одному з європейських курортів в Греції. Через події з батьком артист покинув Грецію і терміново вилетів до Москви. Король поп-сцени підтвердив інформацію про хворобу батька і відверто поділився, що сподівається на швидке одужання батька. «Папі 89 рік пішов – вік, що тут говорити. Я сподіваюся що все буде добре. Я терміново повертаюся з Греції в Москву », – повідомив журналістам Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров хизувався в соціальних мережах кадрами з відпустки в Греції. Артист поїхав відпочивати разом зі своїми дітьми Аллою-Вікторією і Мартіном. Пізніше діти повернулися в Москву через початок навчального року, а їх зоряний батько залишився насолоджуватися європейським курортом.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.