Куди пропала Ассія Ахат, скрипалька і подруга Ірини Білик? Постаріла і змінила рід занять

Колись ця голосиста співачка з'являлася на всіх музичних каналах. Її любили і захоплювалися. Сьогодні їй 55 років, і вона вже не така активна в шоу бізнесі. Що сталося з однією з найзнаменитіших скрипалів України і Росії?

Сама Ассія – киянка. В цьому році третього червня святкувала свій 55-й день народження.

Ассія Ахат зі своєю собачкою
Ассія Ахат зі своєю собачкою

Музичну освіту здобула в Україні, розкрутилася, і пізніше виступала в кращих концертних залах Німеччини, Франції, Італії. Її крутили по всіх музичних каналах і радіостанціях, а тепер її не завжди можна побачити навіть на рейтингових концертах.

Ассія Ахат - найпопулярніша скрипалька України
Ассія Ахат – найпопулярніша скрипалька України

Справжню славу Ассія Ахат знайшла 18 років тому, коли випустила ряд хітів

Ассія Ахат в кліпі
Ассія Ахат в кліпі

18 років тому (в 2002) Ахат підписала контракт із звукозаписною компанією “Universal Ukrainian Records “. В цьому ж році шанувальники почули її альбом “Тобі, Анаіс “.

Ассія Ахат на сцені
Ассія Ахат на сцені

Протягом декількох років вона буквально не пропадала з ефірів. Співачка і артистка не тільки виступала на сцені, але ще і знімалася в рекламі. Наприклад, в 2010 році стала обличчям Догляду коштів і декоративної косметики Лореаль.

Ассія Ахат
Ассія Ахат

Однак з часом її стали менше запрошувати на концерти, стиль затьмарили інші виконавці. Зараз Ассія більше не їздить з концертами по країні, і розвиває свою діяльність як підприємець. Однак чим саме займається зірка – в мережі не розповідають.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.