Волочкова забрала позов до Дани Борисової про захист честі: “Ну правильно, захищати адже нічого”

Скандальне протистояння між одіозною балериною Анастасією Волочковою і ведучою Даною Борисової несподівано прийшов до розв'язки - суду не буде.

Зовсім недавно старе протистояння двох знаменитих блондинок отримало новий виток. Нагадаємо, що близько року тому Дана Борисова в прямому ефірі обізвала балерину алкоголічкою і порадила по своєму прикладу піти лікуватися.

Анастасія Волочкова з келихом
Анастасія Волочкова з келихом

Сама Дана колись підсіла на заборонені речовини і тільки підтримка і допомога її друзів і колег, які по суті насильно відправили її в реабілітаційну клініку, допомогла їй позбутися згубної залежності.

Тоді Дана і про Волочкову сказала, що їй треба допомогти зупинитися, поки не пізно, тим більше, у неї є неповнолітня дочка. Анастасія тоді сильно образилась, люто спростовувала такі звинувачення і пообіцяла засудити Борисову. Але якось не знайшла часу судитися.

балерина Волочкова
Балерина Волочкова

А недавно знову довгий язик Борисової спровокував новий скандал, коли та в ток-шоу видала таємницю Волочкової – немає у неї ніякого залицяльника-жениха, а в Туреччині вона не у весільній подорожі, а просто працює аніматором в елітному готелі – за дах, їжу і чайові. Про це ми докладно писали тут.

Волочкова завила від обурення і таки подала на нахабну суперницю в суд. А Борисова найняла тлумачного адвоката Олексія Степанова. І ось вчора в своєму Інстаграме провідна “Армійського магазину ” поділилася радісною для себе новиною – позов скасований, Волочкова не хоче більше захищати свою честь і гідність.

Борисова так прокоментувала подію:

Там давно нічого захищати

Чекаємо відповідь від балерини всієї Русі – невже мовчки проковтне?

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.