(Відео) Вернон Девіс і Пета Мургатройд – фокстрот з балету «Все про мене» Джон Ледженд «Танці з зірками 2020»!

Швидкі, точні, до міліметра розраховані рухи призводять до того, що фокстрот в їх виконанні виглядає чудово і чарівно.

Доторкніться до прекрасного виконання фокстроту у виконанні Вернон Девіс і Пета Мургатройд. Вони виконали цю композицію з балету «Все про мене» Джон Ледженд на прем’єрі «Танці з зірками 2020»!

Ви тільки подивіться як триматися танцюристи на подіумі, як вони пристрасно танцюють і викликають оплески у глядачів.

Швидкі, точні, до міліметра розраховані рухи призводять до того, що фокстрот в їх виконанні виглядає чудово і чарівно.

І звичайно судді, також не залишаються байдужими та оцінили цей виступ.

Спробуйте і ви оцінити виступ цієї пари та порівняти після з виступами наших артистів на сьогоднішньому шоу “Танці з зірками”.

На чию користь ви зробите вибір?

Відео: Вернон Девіс і Пета Мургатройд танцюють фокстрот з балету «Все про мене» Джон Ледженд на прем’єрі «Танці з зірками 2020»!

Для правильної оцінки цієї пари обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

“Тепер він буде цікавим учасником, за яким можна буде спостерігати. Тому, що спортсмени зазвичай добиваються великих успіхів в цьому змаганні, але що стосується критики, він ідеальний лідер. Однак йому важко трохи розтягнутися, його рука йде прямо, замість того, щоб витягати руку. ”

“Це було добре для першого виступу, звичайно, він повинен прислухатися, зберігаючи контроль над танцем, звичайно, і, оскільки він спортсмен, трохи складно рухатися так плавно, так повільно та утримувати позиції, які повинні здаватися незручними, але зазвичай вони виправляють це через деякий час. Відмінний перший танець. “

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.