Сім років коми: доньці Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського виповнився 21 рік

Сьогодні в родині Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського наповнене сумом свято — їх доньці Маші виповнився 21 рік. Незважаючи на сім років коми, батьки продовжують вірити і сподіватися на краще.

2013 рік розділив життя теледіви і режисера на «до» та «після». 12 жовтня 2013 року подружжя разом з дочкою і сином відправилися відпочивати до Франції. Під час однієї з поїздок на орендованому автомобілі глава сімейства не впорався з керуванням, в результаті чого їх машина вилетіла на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнулася з іншою.

Гірше за всіх дісталося Марії — вона отримала важку черепно-мозкову травму, яка і привела до тривалої комі. У пресі час від часу з’являються новини про те, що дівчинка прийшла до тями, проте ні Юлія, ні Андрій Сергійович ситуацію не коментують.

Юлия с дочкой Машей и сыном Петей
Юлія з донькою Машею і сином Петром

Іменинниця народилася в 1999-му і з самого дитинства стала з’являтися на телеекранах. Іноді спадкоємиця зіркових батьків складала компанію мамі в кулінарному телешоу «Їмо вдома», ще вона знімалася в кіно.

Так, у восьмирічному віці Маша виконала свою першу серйозну роль у фільмі «Глянець» за сценарієм батька. Висоцька там же грала головну героїню, а дочка перевтілювалася в маминого персонажа в дитинстві.

Андрей Кончаловский и Юлия Высоцкая со своими детьми
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька зі своїми дітьми

У 2010-му на телеекрани вийшла картина Єгора Кончаловського «Москва, я люблю тебе». 11-річна актриса в черговий раз проявила талант і прекрасно зіграла. Здавалося, на неї чекає велике майбутнє в індустрії, однак доля розпорядилася інакше.

Кончаловський та Висоцька
Кончаловський та Висоцька

За інформацією російських ЗМІ, ситуація не змінилася — Марія досі перебуває в несвідомому стані, а медики прогнозів не дають.

Єдине, в чому лікарі впевнені на всі 100% — за такий довгий період коми головний мозок пацієнтки просто не міг не постраждати. Навіть якщо вона прийде в себе, повернутися до нормального життя їй буде нелегко.

Юлия Высоцкая с дочерью Машей
Юлія Висоцька з дочкою Машею

Незважаючи на це, Юлія з Андрієм не втрачають надії і знаходять в собі сили не опускати руки. Вони живуть заради дітей, тому їх мета зрозуміла кожному з батьків — щоб дочка одужала.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.