Як зараз виглядає єдиний син Бориса Моїсеєва, який має вроджене захворювання

Довгі роки Борис Моїсеєв позиціонував себе як чоловіка з нетрадиційною орієнтацією. Однак у 2010 році артист зізнався, що це був лише вдалий піар-хід. Більш того, стало відомо про сина екстравагантного артиста.

Чутки про те, що у Бориса Моїсеєва є син, ходили практично з початку зоряної кар’єри артиста. Сам співак довгий час не коментував цю інформацію. Однак в 2004 році Борис зробив шокуюче зізнання – у нього дійсно є син. “Так, є у мене син! Його звуть Амадеус, який живе в Польщі, він дуже розумний, інженер. Я пишаюся ним “, – заявив Борис в програмі «Нехай Кажуть».

Борис Моїсеєв в молодості
Борис Моїсеєв в молодості

Відомо, що коли Мойсеєву було 20 років у нього зав’язався бурхливий роман зі старшою на 15 років литовською актрисою Еугенію Плешкіте. Короткий роман закінчився вагітністю актриси. Моїсеєв і Плешкіте розлучилися, але жінка вирішила зберегти дитину.

Доля Зіркового сина

Син Бориса Моїсеєва Амадеус
Син Бориса Моїсеєва Амадеус

Амадеус народився глухонімим, але це не завадило йому знайти пристойну роботу і обзавестися сім’єю. Цікаво, що мати Бориса Моїсеєва теж була глухонімою. Можливо, ця хвороба передалася хлопчикові у спадок. Зараз синові Моїсеєва 43 роки і він живе в Польщі. Амадеус ніколи не спілкувався зі своїм біологічним батьком і навідріз відмовляється давати інтерв’ю журналістам.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.