Зіркові розлучниці: шлюби знаменитостей, де дружина – колишня коханка

Особисте життя знаменитостей завжди на слуху у публіки. Тому уникнути публічних скандалів через зраду в сім'ї - практично неможливо.

Представляємо три шлюби російських зірок, в яких дружина – це колишня коханка.

Гарік Харламов і Христина Асмус

Гарік Харламов і Христина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус

Кілька місяців тому стало відомо про розлучення шоумена Гаріка Харламова і актриси Христини Асмус. Пара прожила в шлюбі 10 років і має спільну доньку. Однак багато хто і не знають про те, що до Асмус Гарік вже був одружений і саме молода актриса відвела чоловіка з сім’ї. Перша дружина Харламова – ефектна блондинка Юлія Лещенко. З Гаріком вони прожили разом 2,5 року, поки він не пішов до своєї коханки Христині Асмус.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

У шлюб з різницею в 36 років мало хто вірив, але актриса Юлія Висоцька та кінорежисер Андрій Кончаловський щасливі разом вже 23 роки. Коли молоденька Юлія зустрілася з Кончаловським, він був одружений на своїй третій дружині. Деякий час молода актриса була в ролі коханки, поки Андрій не покинув сім’ю і не одружився на ній.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Валерій Меладзе прожив з дружиною Іриною 20 років, в шлюбі у них народилося троє дітей. Валерій довгий час зраджував своїй дружині з учасницею групи ВІА-Гра Альбіною Джанабаєвою. Дружина Меладзе дізналася про коханку, коли у Альбіни був уже 2-річна дитина від Валерія, але продовжувала з ним жити ще впродовж 8 років. Подружжя розлучилося в 2014 році і Меладзе одружився на Джанабаєвій.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.