Це був жах: Джамала розповіла, чому їй довелося жити у друзів після пологів

У цьому році 19 липня співачка Джамала вдруге стала мамою. Вагітність і пологи пройшли відмінно, проте потім з'явилися деякі труднощі.

Після виписки з пологового будинку Джамала не змогла привезти дитину до себе додому, і кілька тижнів їй довелося жити у друзів. Цією правдою вона поділилася з Катериною Осадчою в програмі “Світське життя “.

Джамала назвала свого сина на честь відомого хана Селім-Гірея

син Джамали
син Джамали

Співачка розповіла, що занадто пізно зважилася зробити ремонт в дитячій кімнаті. Вона на пізньому терміні пам’ятає, як робила каву робочим, і просила швидше закінчити роботи. Однак як би не поспішали, на тиждень все одно спізнилися. І з пологового будинку її люб’язно прийняли близькі друзі сім’ї. Зараз дворазова мама двох чарівних хлопчиків вже вдома, і радіє вихованню синів.

Також кримськотатарська співачка розсекретила сенс імені, і то, як вони з чоловіком його вибирали.

Джамала з чоловіком і сином
Джамала з чоловіком і сином

“Мені подобалося ім’я Ремзі, а Бекіра – Селім. І, о диво, так сталося, що є Селім-Ремзі, він дуже такий відомий кримський хан “, – розповіла переможниця Євробачення 2016 року в інтерв’ю Катерині Осадчій.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.