«Гарік збожеволіє»: груди Крістіни Асмус ледь не призвели до скандалу

Христина Асмус, яка тільки недавно розлучилася з чоловіком, вже демонструє на всю своє розгульне життя і тягу до свободи.

Зокрема, на одному з недавно опублікованих фото дівчина показала, як сторонній чоловік чіпає її під футболкою. Цей чоловік – колега по театральній сцені, актор Борис Миронов. Судячи по знімку, Христині це подобається, і вона взагалі ніяк не відштовхує Бориса.

У підписі до фотографії Асмус запевнила – це всього лише репетиція вистави “Дачники “, який вже ось-ось буде представлений в деяких містах.

Крім того, що колишня дружина Гаріка Харламова Христина Асмус знімається в серіалах і кіно, вона також є головною актрисою Московського драматичного театру імені М. Н. Єрмолової.

Віддані шанувальники творчості Кристини були раді цьому знімку, оскільки це означає, що вона вже одужала, вийшла з лікарні і готова повернутися в роботу з новими силами.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.