Секрет молодості Алли Пугачової та Софії Ротару: хірург розповів про пластичні операції легендарних артисток

Легендам естради Аллі Пугачовій і Софії Ротару вже йде восьмий десяток, а вони до сих пір виглядають молодо і свіжо. У чому секрет молодості відомих артисток?

У телепередачі «Як стати красивою» відомий доктор в галузі пластичної хірургії Амжад Аль-Юсеф розповів, які процедури робили собі Пугачова і Ротару, щоб залишатися красивими. За словами хірурга, вони робили собі практично однакові операції.

Що стосується Алли Пугачової пластичний хірург вважає, що вона собі робила підтяжку обличчя, шиї і лоба, а також змінювала форму нижніх і верхніх повік. Такі процедури зробили обличчя стрункішим, підтягнутим, а кількість зморшок набагато зменшилася. Варто відзначити, дійсно, якщо порівнювати фотографії Пугачової десятирічної давності і зараз, то Примадонна стала виглядати навіть краще.

Алла Пугачова до пластики і після
Алла Пугачова до пластики і після

Відносно Софії Ротару Амжад Аль-Юсеф розповів, що вона зробила собі коригування форми верхніх і нижніх повік, підтяжку обличчя, шиї і лоба. Ці процедури зробили її обличчя молодим, свіжим і прибрали ефект насуплених брів і втомленого вигляду.

Софія Ротару до пластики і після
Софія Ротару до пластики і після

Також пластичний хірург зазначив, що процедури, які робили собі знамениті жінки були зроблені дуже якісно і є еталонами з точки зору пластичної хірургії. Саме тому Пугачова і Ротару змогли зберегти свою молодість, незважаючи на роки.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.