З однієї релігії в іншу: Хабенський, Понаровська, Гребенщиков та інші знаменитості, які змінили віру

Віра — це особиста справа кожного. Хтось вірить в небесні сили, хтось ні. Сьогодні пропонуємо поговорити про знаменитостей, які змінили релігію. У їх числі опинилися Костянтин Хабенський, Ірина Понаровська та інші.

Герої нашої сьогоднішньої статті зважилися на зміну віри з різних причин, починаючи від сім’ї і духовності, закінчуючи модними трендами.

Костянтин Хабенський

Зірка «Убивчої сили», «Нічного дозору», «Методу» та безлічі інших проектів у 2008 році пережив велике горе — померла його перша дружина Анастасія Смирнова. Причиною цього стала важка хвороба.

Костянтин вірив в чудесне зцілення коханої жінки, однак дива не сталося. Після її смерті актор зайнявся пошуками сенсу життя. Через шлях духовних пошуків і страждань знайшов він його в католицтві.

Константин Хабенский с покойной женой Анастасией
Костянтин Хабенський з покійною дружиною Анастасією

Юлія Волкова

Екс-солістка групи «Тату» в молодості вийшла заміж за мусульманина Парвіза Ясинова і згодом теж прийняла іслам. За її власними словами, обранець не наполягав на зміні релігії, вона сама до цього прийшла, адже її «завжди заворожували мечеті, спів мулли, жінки в паранджі».

Юлия Волкова с бывшим мужем Парвизом Ясиновым
Юлія Волкова з колишнім чоловіком Парвізом Ясиновим

Шлюб з Парвізом довго не протривав, а вже через кілька років після розлучення Юлія повернулася до православ’я, що супроводила відповідною публікацією в Instagram.

Ірина Понаровська

Радянська і російська артистка більшу частину свого життя була православною, вона навіть хрестила свого сина Ентоні, хоча його батько афроамериканець Вейланд Родд заперечував.

Будучи вже в зрілому віці, Ірина переглянула погляди і перейшла в католицтво. Зрадницьким цей вчинок вона не вважає, адже вона як була, так і залишилася християнкою.

Ирина Понаровская со вторым мужем и их общим сыном
Ірина Понаровська з другим чоловіком і їхнім спільним сином

Борис Гребенщиков

Рок-музикант не є прихильником будь-якої певної релігії. У дев’яностих він серйозно захопився буддизмом, з тих пір займається перекладом буддійських та індуїстських текстів. Одночасно з цим Борис іноді відвідує православні церкви, де бере участь в традиційних богослужіннях.

Борис Гребенщиков
Борис Гребенщиков

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.