Анна Седокова написала книгу: тепер не тільки співачка, актриса і дизайнер, а ще і письменниця

Популярна українська і російська співачка Анна Седокова написала книгу. Це вже друга літературна робота на її рахунку, так що тепер в скарбничку творчих досягнень зірки з певністю можна додати і письменство.

Героїня нашої сьогоднішньої статті реалізувалася як автор і виконавиця пісень, актриса, теле- і радіоведуча, дизайнер одягу, мама і дружина, але зупинятися на цьому зірка не збирається.

Свою первую книгу «Искусство соблазнения» Анна написала ровно 10 лет назад
Свою першу книгу «Мистецтво спокушання» Анна написала рівно 10 років тому

Сьогодні вона поділилася з шанувальниками важливою новиною: скоро відбудеться презентація того, над чим вона так довго працювала — книги під назвою «Я сильна, я впораюся».

Про це Анна повідомила у себе в Instagram. Там же вона поділилася особистими одкровеннями:

«Все моє життя, немов мантру, я говорила собі ці слова. Діяла і мріяла. І моєю таємною мрією все життя було написати книгу, яка змінить долі людей і представити її в Будинку Книги на Арбаті. У тому місці, де я годинами пропадала в пошуках себе. І знаходила в книгах».

Ця хвилююча подія призначена на 2 жовтня і Седокова зізналася, що дуже хвилюється, не дивлячись на величезний досвід роботи з публікою. До речі, знаменитість просить дотримуватися на зустрічі не тільки карантинних заходів, але і дрес-коду — наряди червоного кольору. Саме в такому відтінку оформлена обкладинка.

Анна Седокова
Анна Седокова

Ось що Анна готує для фанатів:

«Це буде добрий і важливий захід для тих, кому це дійсно потрібно. Для тих, кому гостро необхідна мотивація і рука підтримки. Я розповім, як справлялася сама. І ти точно зможеш».

Анна Седокова
Анна Седокова

У коментарях до публікації з цією новиною співачку обсипали словами підтримки і безліччю компліментів:

  • «Яка ж ви красуня і розумниця, і взагалі просто молодець. Мені дуже допомагають ваші поради! Будьте завжди щасливі і кохані!»;
  • «Дуже красивий образ»;
  • «Слухаю вас кожен день, живу, радію і оживаю»;
  • «Розумниця! Творчого польоту!»;
  • «Вітаю!».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.