Алла Пугачова публічно зізналася в любові Максиму Галкіну і заспівала для нього пісню

Легенда естради Алла Пугачова опублікувала у своєму мікроблозі трепетне відео, в якому заспівала свій хіт «Осіннє листя».

Відома співачка Алла Пугачова хоч і закінчила свою сольну кар’єру, але прихильників у неї не поменшало. Фанати артистки стежать за її життя в Інстаграм, де Примадонна регулярно ділиться новими знімками себе і своєї сім’ї.

Нещодавно Алла Борисівна опублікувала невелике відео в своєму мікроблозі, викликавши розчулення і захоплення у своїх фанатів. Артистка зняла себе, гуляючи по стежці їх з Галкіним замку в селі Грязь. Осіння погода і шарудіння жовтого листя під ногами навіяли Пугачовій романтичний настрій і вона заспівала куплет зі своєї пісні «Осіннє листя», змінивши трохи текст пісні.

«І щасливий лише той, в кого серце співає, з ким поруч Максимка йде.», – заспівала Примадонна, підкресливши свою любов до Галкіна. Максим Галкін мило відреагував на відео дружини, залишивши в коментарях емодзі у вигляді поцілунку.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному замку в селі Грязь. Пара виховує чудових близнят Лізу і Гаррі, які в свої 7 років вже є справжніми зірками інтернету. Діти неймовірно розумні і харизматичні, з ранніх років займаються вивченням іноземних мов, співом і акторською майстерністю.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.