Гарік Харламов пояснив розлучення з Асмус і прокоментував чутки про коханку

Розлучення Гарика і Христини досі залишається на слуху, навіть через стільки часу, і не дивлячись на те, що між ними не було несподіваних витівок і скандалів.

Саме через попит з боку публіки Гарік зважився трохи відкрити подробиці їхнього розлучення з актрисою Асмус. Адже багато говорили, що вони розійшлися через скандальну відвертої сцени у фільмі “Текст “, де Христина знялася зовсім в чому мати народила. Також з боку публіки були домисли про коханку Харламова або коханця Христини Асмус.

Резидент Камеді Клаб Харламов шокований тією інформацією, яку про нього поширюють ЗМІ і шанувальники

Харламов після розлучення з Асмус став зовсім інший
Харламов після розлучення з Асмус став зовсім інший

«Спливають якісь нібито перевірені достовірні новини про мою коханку, ще про щось – це дуже смішно», – посміхаючись каже комік. Він стверджує – вони з Христиною розійшлися, бо усвідомили – їм потрібно далі йти різними шляхами. А з актрисою Яною Кошкіній його нічого не пов’язує, і все приписані зв’язку – брехня.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.