Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками сімейним горем: втратила єдиного брата

Екс-солістка групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками сумною історією з дитинства. Виявляється, колись давно співачка втратила єдиного брата.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Наприклад, в Instagram зірка регулярно публікує нові фото і відео, по яких важко не помітити, що вона тримає себе у відмінній формі.

Популярність Віра отримала в 2003-му і з тих самих пір вона практично не змінилася, хіба що тільки в кращу сторону — виглядає все так само молодо. Втім, Брежнєва стежить за харчуванням і займається спортом, так що це плід її зусиль над собою.

Новое фото Веры Брежневой
Нове фото Віри Брежнєвої

Вчора знаменитість порадувала підписників свіжої фотографією, поставши перед камерою у відкритій лляній блузі з декором у вигляді вузла і глибоким декольте. Сама вона дивиться в сторону, а акуратно зачесане назад волосся додає ніжності її образу.

У підписі до публікації співачка розповіла про сумний випадок тих часів, коли їй було 9. У сім’ї вона не єдина дитина — у неї є ще три рідні сестри і вони всі разом з батьками жили в трикімнатній квартирі.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Дівчата дуже любили слухати музику на касетному магнітофоні «Іж3305С», який був для них справжнім скарбом. Якраз з того моменту Віра і почала свій великий шлях в індустрії.

Незважаючи на досить скромне життя, батьки Брежнєвої одного разу дали притулок бездомному хлопчика років 12-ти, вирішивши, що різниці в тому, годувати їм чотирьох або п’ятьох дітей, немає. Вони поверталися пізно ввечері додому від друзів і зустріли того хлопчину в трамваї.

«Ми почали благополучно жити всі разом нашою сім’єю, що збільшилася, а я кожен день не могла повірити своєму щастю, що у мене тепер є брат, про якого я так мріяла! Але одного разу, повернувшись додому, зрозуміли, що його немає… Він пішов і прихопив з собою той самий магнітофон, а ми засмутилися подвійно, втративши придбаного брата і музику…», — закінчила розповідь артистка.

Вера Брежева с сестрами и мамой
Віра Брежева з сестрами і мамою

У коментарях до посту знаменитість підтримали і, звичайно, не забули обсипати компліментами:

  • «Не роби добра і залишишся з магнітофоном. Шкода, багато хто не цінує хорошого ставлення до себе»;
  • «Які у вас класні батьки, з такою великою і світлою душею. Тепер зрозуміло, звідки в вас стільки світла!»;
  • «Ви чому не старієте? Років 15 вас знаю, а зовнішність не змінилася!»;
  • «Королева краси».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.