Каменських з Потапом повернулися з відпустки і зацілували своїх малюків: підросли так, що вже не впізнати

У серпні в родині Каменських з Потапом сталося поповнення, але матусею стала не Настя — народила її улюблена собака Мімі. Ще недавно малюки були зовсім крихітними, а зараз підросли так, що вже не впізнати.

Нещодавно одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу вирушила на відпочинок, щоб продовжити собі літо. Знамените подружжя відпочивало в сонячній Туреччині, звідки радувало шанувальників безліччю нових фото і відео.

Нарешті закохані змогли насолодитися останніми теплими днями тільки вдвох, але весь цей час вдома на них з нетерпінням чекали підрослі щенята Мімі. Втім, герої статті теж були щасливі повернутися, щоб нарешті побачитися з пушистиками.

Потап и Настя в Турции
Потап і Настя в Туреччині

Артисти поділилися в своїх в Insta-Stories зворушливими кадрами довгоочікуваної зустрічі з “діточками”. Настя буквально кожного з них зацілувала, всіх обняла і почала з ними гратися, а Потап тим часом зняв сімейний вечір на камеру.

Скриншоты с Instagram Насти Каменских и Потапа
Скріншоти з Instagram Насті Каменських і Потапа

Оскільки все це було опубліковано не в стрічці, у користувачів мережі не було можливості прокоментувати побачене. Проте можна бути впевненим, що більшість з них отримали заряд позитиву від цих зворушливих роликів.

Скриншоты с Instagram Насти Каменских и Потапа
Скріншоти з Instagram Насті Каменських і Потапа

Колись Каменських зізнавалася, що дуже любить їх з Потапенко затишний будинок, адже там панує по-особливому тепла атмосфера. А тепер з появою хвостатого потомства повертатися додому стало вдвічі приємніше, адже цуценята вміють підняти настрій як ніхто інший.

Відзначимо, поки невідомо, чи збираються артисти залишати всіх собак у себе. Цілком можливо, скоро вони знайдуть нових господарів, але самі Настя з Потапом ще не ділилися з шанувальниками планами на цей рахунок.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.