Зірки «Супер топ-модель по-українськи» розповіли, чому відмовилися від м’яса на користь рослинної їжі

1 жовтня в світі відзначають Всесвітній день вегетаріанства. Учасниці «Супер топ-модель по-українськи» вирішили поділитися своїм досвідом і розповісти, чому вони харчуються переважно рослинною їжею.

Про свій тип харчування розповіли Софі Берідзе, Олександра Кугат і Катерина Свинарчук.

Модель-трансгендер Софі Берідзе вегетаріанка вже 4 роки

Модель-трансгендер Софі Берідзе вегетаріанка вже 4 роки
Модель-трансгендер Софі Берідзе вегетаріанка вже 4 роки

Софі розповіла, що вперше вона задумалась про вегетаріанство, коли подивилася документальний фільм про експлуатацію тварин заради їжі і хутра. В першу чергу модель відмовилася від м’яса через етичні міркування, але незабаром помітила багато переваг такого харчування – її здоров’я покращилось, а шкіра стала чистішою.

Катя Свинарчук після відмови від м’яса схудла на 15 кг

Катя Свинарчук після відмови від м'яса схудла на 15 кг
Катя Свинарчук після відмови від м’яса схудла на 15 кг

Катя Свинарчук запам’яталася телеглядачам, як модель із зайвими кілограмами. Однак зараз дівчина виглядає абсолютно по-іншому, її параметри повністю відповідають модельним стандартам. Як виявилося, схуднути Каті вдалося після того, як вона повністю відмовилася від м’ясних і молочних продуктів. Дівчина стверджує, що солодке і борошняне на її фігуру не впливає.

Саша Кугат не їсть м’ясо з етичних міркувань

Саша Кугат не їсть м'ясо з етичних міркувань
Саша Кугат не їсть м’ясо з етичних міркувань

Випускниця третього сезону «ТМПУ» Саша Кугат розповіла, що ніколи не любила м’ясо і відмовитися від нього їй було нескладно. Дівчина не може їсти м’ясо, розуміючи, що це частина тіла тварини. До того ж, за словами Саши, її нудить, коли вона намагається їсти м’ясні продукти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.