Мільйон – туди, мільйон – сюди. Де відпочивають знаменитості і чи шкодують вони на це гроші?

Зірки не шкодують на себе ніяких грошей, саме тому регулярно в Інстаграм можна побачити фотографії дорогих прикрас, нарядів, і знімки з яхт на відомих світових курортах.

Ми вирішили зробити добірку зірок, які викидають гроші на відпочинок, не рахуючи витрат.

Оксана Самойлова і Джиган

Ця пара, безумовно, перша в рейтингу. Вони набули резонансу не тільки своїм розлученням, а й примиренням. Щоб скріпити узи шлюбу, вони зібрали всю сім’ю і поїхали до Туреччини, в готель Regnum Carya з номером за 450 тисяч рублів на добу. Це за тиждень перебування там Оксана і її чоловік витратили трохи більше трьох мільйонів рублів, що в перерахунку десь 1 мільйон і 100 тис гривень. Шикарно, звичайно, але, мабуть, сім’я може собі це дозволити.

Катерина Осадча

Вона вирішила провести кінець літа і початок осені під теплим сонцем, смужка ніжки і Юру в блакитній воді. Кажуть, Туреччина – дешеве задоволення. Але, мабуть, не вся. Адже вони з Юрієм Горбуновим зупинилися в готелі Sea Me Beach, де добу перебування коштуватимуть від 4 тисяч доларів. Зате відкритий вихід до океану і повна гармонія з самим собою.

Слава Камінська

Після розлучення з чоловіком співачка вирішила порадувати себе відпусткою і відправилася в загадкову і теплу Грецію.

Настя Каменських і Потап

Ця парочка любить проводити час в Італії. Саме туди вони вирушили і на перший медовий місяць, і на другий. І взагалі, як сказав Потап в одному з інтерв’ю, всякий раз, коли між щільними гастролями і концертами випадає пару вихідних днів, вони поспішають повернутися в цю атмосферну країну, покупатися і позасмагати.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.