У тяжкохворого Бориса Корчевнікова поповнення в родині: «Вже давно багатодітний»

У відомого російського телеведучого Бориса Корчевнікова поповнення. Незважаючи на важку хворобу зірки, радість в житті все ж є.

Як активний користувач соціальних мереж, герой нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео. На цей раз він показав кадр з чергових хрестин.

Борис давним-давно мріє про сім’ю та дітей, але свою другу половинку він поки не зустрів. Саме тому батьківську любов артист дарує похресникам, яких у нього вже четверо.

На свіжому знімку священик тримає дитину над купіллю, а поруч з ним стоїть Корчевніков. Що примітно, малюк посміхається і зовсім не плаче, як це часто буває під час обряду хрещення.

У коментарях ведучого програми «Доля людини» тут же обсипали безліччю поздоровлень і приємних слів:

  • «Ви просто природжений хрещений!»;
  • «Думаю, що ви вже багатодітний»;
  • «Вітаю! Щастя вам і здоров’я!»;
  • «Ви з малюком однаково посміхаєтеся. Так мило!»;
  • «Борис, ви весь світитеся від щастя, дай Бог вам здоров’я!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Нагадаємо, буквально днями Корчевніков вперше зізнався в проблемах зі слухом через перенесену операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку. Нещодавно з’явилися новини про те, що наслідки того хірургічного втручання почали проявлятися, але сам герой статті ніяк це не коментував.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Нарешті у випуску «Долі людини» з композитором Ігорем Крутим Борис прямо сказав, що погано чує. Всі пов’язані з цим подробиці читайте тут.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.