Бузовій потрібна термінова операція: в якому стані співачка і наскільки все серйозно?

Російська співачка Ольга Бузова зізналася, що її чекає складна операція.

Раніше у Олі були проблеми з ногою. Але через старанних і численних тренувань перед “Льодовиковим періодом ” стара травма загострилася. Ольга розповідає, що у неї дико болить кісточка на нозі, коли вона приходить додому після тренувань.

Бузова на шоу Льодовиковий період
Бузова на шоу Льодовиковий період

Головний лікар збірної по футболу Едуард Безуглов – особистий лікар Бузової

Едуард Безуглов
Едуард Безуглов

За словами співачки, він контролює її стан, і радить зробити операцію. Звичайно, після цього необхідна тривала реабілітація, але після цього Бузова більше не буде страждати від тих болів, які переслідують її зараз.

Сама дівчина оцінює свій стан як задовільний. Незважаючи на всю складність хірургічного втручання, вона позитивно до нього ставиться, і готова на такі заходи щоб в майбутньому відчувати себе здоровою.

Також Оля уточнює, що болі в нозі не покидають її і після концертів. Особливо, якщо доводиться довго танцювати на сцені.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.