(Відео) Дан Балан чуттєво, з хрипотою в голосі гарно співає. Hold On Love (Live). Зал в захваті!

В його голосі вчувається і смуток і надія і радість очікування любові.

Знаменитий, талановитий і всіма улюблений співак Дан Балан завжди радує своїх шанувальників прекрасним виконанням пісень різних жанрів. Майже у всіх виступах в різних містах на концертах при його виконанні немає місць. Це й не дивно, якщо врахувати, що його виконання завжди викликає у глядачів відчуття захоплення та ейфорії. Ви тільки подивіться на виконання. Hold On Love (Live), яка представлена нижче в відео файлі. Починає він виконання тихо з голосом з хрипотою і глядачі відразу налаштовуються на ритм музики та Дан Балан поступово нарощує темп виконання. В його голосі вчувається і смуток і надія і радість очікування любові. Ці всі почуття знайомі кожному з глядачів і тому вони сприймають так це виконання.

Подивіться і ви це відео та оцініть виконання талановитого співака.

Відео: Дан Балан. Hold On Love (Live)

Рекомендуємо прочитати пости в соцмережах, які залишили небайдужі шанувальники співака:

“Шаман, скажена космічна енергетика, зал тримає з першої ноти, приголомшливий!”

“Він успішний і любимо не тільки через обладнаного голосу і гарної зовнішності, Дан відчуває і проживає кожну ноту пісень, кожне слово вимовляє з величезною любов’ю і як він сам з розуму сходить від свого виконання, молодець, живи довго!”

“Приїжджав до нас на день міста, це був такий драйв. Навіть якби він вийшов і мовчки танцював, все одно б порвав всіх своєю харизмою !!! Люблю.”

“Супер браво Дан, слухаю ваші пісні та захоплююся вашими танцями, більше нікого не бажаю слухати.”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.