(Відео) Дан Балан чуттєво, з хрипотою в голосі гарно співає. Hold On Love (Live). Зал в захваті!

В його голосі вчувається і смуток і надія і радість очікування любові.

Знаменитий, талановитий і всіма улюблений співак Дан Балан завжди радує своїх шанувальників прекрасним виконанням пісень різних жанрів. Майже у всіх виступах в різних містах на концертах при його виконанні немає місць. Це й не дивно, якщо врахувати, що його виконання завжди викликає у глядачів відчуття захоплення та ейфорії. Ви тільки подивіться на виконання. Hold On Love (Live), яка представлена нижче в відео файлі. Починає він виконання тихо з голосом з хрипотою і глядачі відразу налаштовуються на ритм музики та Дан Балан поступово нарощує темп виконання. В його голосі вчувається і смуток і надія і радість очікування любові. Ці всі почуття знайомі кожному з глядачів і тому вони сприймають так це виконання.

Подивіться і ви це відео та оцініть виконання талановитого співака.

Відео: Дан Балан. Hold On Love (Live)

Рекомендуємо прочитати пости в соцмережах, які залишили небайдужі шанувальники співака:

“Шаман, скажена космічна енергетика, зал тримає з першої ноти, приголомшливий!”

“Він успішний і любимо не тільки через обладнаного голосу і гарної зовнішності, Дан відчуває і проживає кожну ноту пісень, кожне слово вимовляє з величезною любов’ю і як він сам з розуму сходить від свого виконання, молодець, живи довго!”

“Приїжджав до нас на день міста, це був такий драйв. Навіть якби він вийшов і мовчки танцював, все одно б порвав всіх своєю харизмою !!! Люблю.”

“Супер браво Дан, слухаю ваші пісні та захоплююся вашими танцями, більше нікого не бажаю слухати.”

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.